Nu erbjuder vi Er:

Barnmagneten Perry

Inför storhelgsevent kan ni få besök av Perry
Den lilla Toypudeln Perry (utklädd för dagen förbestämda tema) dragandes på sin dockskrinda.

Exp. Till jul kommer Tomten med sin julkompis Perry som drar sin skrinda fullastad med små julklappar till alla små och stora barn.

Ansiktsmålning

Vi målar barnen till tigrar, katter, fjärilar, prinsessor och andra djur och figurer

Ballongdjur
På plats böjer vi ballongdjur åt barnen

Storhelgsarrangemang
Barnen får önska julklappar hos tomten, få påskgodis av påskharen eller träffa på ett spöke. Vi anordnar gärna roliga och annorlunda arrangemang efter era önskemål!

Sweetie & Darling
Sweetie och Darling är två glamourösa, högljudda, positiva, roliga och uttrycksfulla damer som ger en annorlunda modevisning, gör reklam för produkter eller minglar med kunder. De är alltid pigga på era förslag och önskemål!

Självklart utarbetar vi gärna, tillsammans med er, skräddarsydda arrangemang som passar just era behov!

För information & Bokning ring:
Stockholm: 08-743 04 03
Halland, Skåne 070 - 773 75 07